Σχετικά Με Εμάς

Καλώς ήρθατε στη LinkMeUp

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω βασικούς άξονες. Software Development | Digital Marketing | Social Media Marketing

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία LinkMeUp αποτελείται από καταρτισμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού και επεκτείνεται με επαγγελματική δραστηριότητα στον χώρο του Digital Marketing.

Ο Στόχος μας

Πρωταρχική φιλοδοξία της εταιρείας είναι να ενθαρρύνει ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στον ψηφιακό κόσμο αναδυκνύοντας το έργο τους μέσω ιδιότυπων ιστοσελίδων.

Τα Καθήκοντα μας

Γιατί να μας εμπιστευθείτε

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να δείξετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της εταιρεία μας. 

Έχοντας πάντα ως πρωταρχικό κριτήριο την ασφάλεια των συστημάτων μας, παρέχουμε υψηλή προστασία των προσωπικών σας στοιχείων και ιδιαίτερα των πελατών σας, ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα και η αξιοπιστία σας.

Η κατασκευή των ιστοσελίδων μας πραγματοποιείται με πρωτοποριακά μοντέλα προηγμένου σχεδιασμού, καθιστώντας εξαιρετική την εμπειρία του χρήστη από οποιαδήποτε οθόνη Laptop/ PC, smartphone και tablet τοποθετώντας responsive design.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε για την ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων μας βασίζονται σε δοκιμασμένες μεθόδους που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία εξειδικευμένων προγραμματιστών καθώς και πλήθος μεγάλων εταιρείων. 

Είμαστε συνέχεια και άμεσα μέσω τηλεφώνου και email δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια.

Επισκόπηση Εταιρείας

Ενδεικτικά κάποιοι αριθμοί στην ατζέντα μας.

1
Ικανοποιημένοι πελάτες
1
Ολοκληρωμένα Projects

Γνωρίστε μας

Η LinkMeUp διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής και του Marketing.

Λάμπρος Βαρνάβας

Ο Λάμπρος Βαρνάβας είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το αντικείμενο σπουδών του είναι η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός διαδικτυακών εφαρμογών.

Founder

Νικόλαος Μπαράς

Ο Νικόλαος Μπάρας αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ο Νικόλαος είναι ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και διευθύνει την ατομική του επιχείρησή.

Founder